Akupunktur i Halmstad

Akupunktur i Halmstad

God eftermiddag. Tandläkarbesök om en timme men först ett inlägg. Efter att ha traskat runt i vårdapparaten på grund av mina mag- och tarmbesvär utan att det egentligen var någon som kunde säga vad det var som var fel så bestämde jag mig för att söka hjälp ifrån annat håll. Jag visste inte särskilt mycket om akupunktur mer än att det är något som är erkänt som en behandlingsmetod och att det även används inom den traditionella vården. Dock inte på den vårdcentral som jag tillhör, så jag gick till ett företag som erbjuder akupunktur i Halmstad och det är ett företag som heter CM Akupunktur.  

Akupunktur går ut på att skapa jämvikt och balans i kroppens funktioner och på så vis hjälpa kroppen att läka sig själv. Det fungerar på flera olika tillstånd, bland annat så fungerade det utmärkt på mig med mina mag- och tarmbesvär och jag märkte redan efter en behandling att min oroliga mage lugnade ner sig. Nu räckte det inte med en enda behandling, jag fick gå till CM Akupunktur i Halmstad några gånger och sedan var jag helt besvärsfri. Det är jag fortfarande trots att jag inte varit och fått akupunktur i Halmstad på över en månad. Nu är jag inte orolig över vad jag ska göra ifall besvären kommer tillbaka för då går jag förstås tillbaka till CM Akupunktur. Hon som driver företaget är utbildad både inom akupunktur, massage, kinesisk medicin och örtmedicin. Jag är egentligen inte förvånad över att det här med akupunktur fungerar, annars skulle ju den vanliga hälso- och sjukvården inte ha det som en behandlingsmetod. Däremot är jag snopen över att det fortfarande år 2020 inte går att få hjälp med detta på min vårdcentral, men desto mer tacksam är jag att jag fann det här företaget inom akupunktur i Halmstad. 


Kommentarer är stängda.