Jag behöver hjälp med hemstädningen

Jag behöver hjälp med hemstädningen

Hej och god dagens på er allihopa som har kommit in på min lilla sida på det vida och breda nätet för att se om det kommer något spännande inlägg som ni vill läsa. Jag har börjat ett nytt jobb på Folktandvården i Hörby och på grund av tandläkarbrist har jag jobbat mycket övertid. Jag har inte haft tid och ork till att städa hemma på grund av långa arbetsdagar, så jag har fått hjälp av en städfirma i Hörby som heter Susi Städ, och de har hjälpt mig med hemstädningen. 

Jag tänkte att jag skulle skriva några ord om denna städfirma i Hörby med omnejd för de har städat min villa på ett professionellt sätt, och det här med att få hjälp med städningen är det många som behöver, och till er som bor i Hörby med omnejd och vill få hemstädning, ja då kan ni alltid vända er till Susi Städ. Jag hoppas att ni, mina trogna och lojala läsare, och även ni som inte varit med mig på bloggen någon längre tid kommer känna att det här är en städfirma i Hörby som ni får all den hjälp som ni behöver av, och om det är något ni undrar över om all den städservice som de erbjuder så tycker jag att ni ska höra av er till Susi Städ så de kan berätta mer till er om hur de kan hjälpa er utifrån era önskemål och städbehov. Jag har tyvärr ingen möjlighet nu att skriva så mycket mer för även idag har jag många patienter som väntar på mig, och det är bäst satt jag tar och sätter igång med nästa patient nu så det inte blir föreningar i schemat men det är hur som helst alltid roligt att skriva något inlägg mellan varven. 


Kommentarer är stängda.